Yalı Çapkını sezon finali ne zaman (2023)

yalı çapkını sezon finali ne zaman 2023
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV ekranlarında her Cuma büyük bir ilgiyle izlenen Yalı Çapkını sezon finali ne zaman olacak belli oldu. 2023 yılının en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran dizinin sezon finali Haziran ayında yapılacak.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile Çetin Tekindor’un yer aldığı dizi son haftalarda vites arttırarak hem sosyal medyada hem de reyting konusunda rakiplerini bir kez daha geride bırakmayı başarmıştı.

Yalı Çapkını sezon finali Tarihi

16 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan 37. bölümüyle sezon finali yaparak tatile ayrılacak. Dizinin yeniden ekrana gelmesi ise Eylül ayını bulacak. Star TV ekranları yeni sezonu Eylül ayında açacak.

yalı çapkını sezon finali ne zaman 2023

Dizinin son bölümünde Fuat’ın ölümü sonrasında Korhanlar büyük şok yaşamış ve özellikle Ferit kendini kaybetmişti. Ancak ona iyi gelen Seyran yanına gelerek teselli etmiş hatta birlikte kalmışlardı. Ancak Kazım ağa ile Korhanlar onları son sahnesinde herkesi üzen bir sahne ile ayırmışlardı.

Diğer taraftan Suna ise büyük bir tehlikenin içerisine girmiş ve Saffet ile evlendirilmişti. Ayrıca son bölümün son sahnelerinde Saffet’in ayakkabı koklama olayı da epeyce sosyal medyada konuşulmuş ve tepki almıştı.

Yeni sezonun en büyük bombalarından birisi Ferit ile Seyran’ın bebeği olacak. Bebek sayesinde ikilinin yeniden bir araya geleceği düşünülmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir