Benimle Kal Hint Dizisi 22.Bölüm Fragmanı ve Özeti

benimle kal hint dizisi 22.bölüm fragmanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Benimle Kal Hint Dizisi 22.Bölüm fragmanı ve özeti hakkında detaylar yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi yeni bölümlerinde yine heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor. 6 Haziran Salı 2023’de yayınlanacak olan 22.bölümden ilk detaylar:

İlk olarak Pazartesi yayınlanacak olan 21.bölümün fragmanı:

Benimle Kal Hint Dizisi 22.Bölüm Özeti /orjinalinden

Son bölümde, “Benimle Kal” dizisinde heyecan dolu olaylar yaşanır. Virender’in yokluğunda, Prakashi’nin Purvi’yi kaçırdığı ortaya çıkar. Purvi’nin kayboluşu, Juhi ve Manas’ı endişelendirir ve onu bulmak için kararlı bir arayışa girerler.

Aynı zamanda, Sudha da Purvi’ye ulaşamamaktadır ve Stk’ya gelmediğini fark eder. Sudha, Sakşi’yle birlikte kalmıştır. Prakashi, Sudha ile görüşmeye karar verir ve bilgi almak için para karşılığı kadınlardan yardım alır. Sudha’nın odasına bir kadının getirildiğini öğrenir. Prakashi, tanımlamalarından bu kadının Sakşi olduğunu düşünerek onu kontrol etmeye karar verir.

benimle kal hint dizisi 22.bölüm özeti

Juhi ve Manas, Stk’ya giderek Purvi’yi bulurlar. Ancak Prakashi ile çocuklar arasında bir karşılaşma ve sinirli bir durum yaşanır. Prakashi, çocukları evden çıkıp geldikleri için azarlar. Juhi ve Manas, eve döndüklerinde ise Anjali tarafından tokatlanırlar.

Çocuklar büyük bir üzüntü içindedir ve ağlamaktadır. Purvi, çocuklar için kurtulma çabası içine girer ve iplerinden kurtulup adamların telefonunu kullanarak Virender’i arar. Juhi, Virender’in ev telefonundan gelen yabancı bir arama fark eder ve telefonu açtığında Purvi’nin yardım çağrısını duyar.

Sudha ve Priyu da Purvi’nin kayıp olduğunu polise bildirirler. Bu arada, Prakashi, silahını çıkararak Purvi’yi öldürmeyi düşünür. Ancak polis, eve gelerek “önce en sevdiklerimiz tarafından ihanete uğrarız” diyerek evden çıkış yasağı koyar.

benimle kal hint dizisi 22.bölüm fragmanı

Juhi, Sudha’yı arar ve ona Purvi’nin aradığını söyler. Sudha da bu numarayı polise ileterek yardım talebinde bulunur. Bu sırada, Manas, Prakashi’nin konuşmalarını yanlış anlar ve Purvi’ye çok kızgın olduğunu düşünür. Prakashi ve Anjali, Purvi’nin tutulduğu yere gitmek üzere hazırlanır.

Çocuklar da bagaja girer. Prakashi ve Anjali varış noktasına geldiğinde, şoför bagajı kilitler ve Manas bilincini kaybeder. Neyse ki, Sudha ve Priyu onları kurtarır ve herkes Purvi’yi bulmak için farklı yönlere dağılır. Prakashi ve Anjali, Sudha ve Priyu’dan kaçmak için orayı terk ederler. Sonunda, çocuklar Purvi’yi bulur ve ona sarılırlar.

Ancak bir adamın telefonu çalar ve Purvi’yi gördüğü yerde öldürmekle tehdit eder. Juhi, tek başına evde olduğunda filmlerdeki gibi serseriye karşı geleceğini söyler. Purvi’nin üzerini örterek ayrılırlar ve Juhi ile Manas adamlara tuzak kurar.

Benimle Kal Hint Dizisi 22.Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin merakla beklenilen yeni bölüm fragmanı Pazartesi akşamı Kanal7 ekranlarında yayınlanacaktır.

Prakashi ve Anjali, polisleri görünce saklanır. Eğer evde olmadıkları anlaşılırsa büyük bir sorun çıkacaktır. Sudha, Prakashi’ye seslenir ve sonunda yakalanırlar.

Yalan bir hikaye uydurarak durumu kapatmaya çalışırlar. Ancak ortada bir sorun daha vardır, Purvi saklandığı yerde yoktur. Herkes evlerine döner.

Anjali, çocuklara yemek cezası verir. Çocuklar zaten açtır ve Anjali’nin cezasıyla birlikte daha da üzülürler. Virender ise evdeki herkesi özler. Prakashi ise evde her şeyin yolunda gittiğini bildirir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir